A journey to remember

5 Hal Yang Bisa Bikin Gue Iri

Posted on: October 30, 2014

Pada dasarnya, gue bukan tipe orang yang suka iri. Gue percaya tiap orang punya kelebihan dan kekurangannya masing-masing, ditambah, gue juga udah happy and satisfied with myself. Tapi tetep aja, namanya juga manusia, gue masih aja suka iri sama cewek-cewek lain. Dalam hal apa saja? Check this out!

  1. Cewek yang jago nyetir. Di mata gue, cewek yang jago nyetirnya itu keren banget lah. I’ve been learning how to drive since a long time ago, yet I still don’t have the courage to drive without somebody else sitting next to me;
  2. Cewek yang mukanya mulus tanpa perlu perawatan khusus. Beda banget sama muka gue, sekali aja lupa cuci muka, paginya pasti langsung ada dua atau tiga jerawat baru. Dulu muka gue pernah jerawatan agak parah, baru mendingan setelah pake produknya Clinique yang harganya relatif mahal kalo buat gue. Ngiri banget lah, sama cewek-cewek yang mesti keluar banyak uang cuma buat dapetin muka mulus…
  3. Orang yang bisa pergi berlibur berkali-kali dalam setahun. Kalo gue? Cuti dalam setahun cuma 12 hari! Mau unpaid leave tapi kok ya sayang kalo gaji gue sampe dipotong cuma karena jalan-jalan. Belum lagi gue punya kerjaan yang sebenernya susah banget buat ditinggal 😦 Jadi sudahlah… untuk sementara, one long trip every year udah cukup buat gue;
  4. Cewek yang pasangannya masuk ke dalam kategori gue banget. Dan sedihnya, cowok-cowok yang tipe-gue-banget-itu semuanya udah punya pacar atau istri. Dalam hati gue sampe suka mikir, “This girl is so lucky to have him.” Tapi untuk yang satu ini, mungkin gue enggak akan lagi ngerasa iri kalo gue juga udah nemuin Mr. Right gue sendiri, hehehehe; dan
  5. Cewek-cewek yang masih bisa pake super high heels. Kenapa gue sampe iri sama mereka? Karena tanpa high heels pun, tinggi gue udah 175 CM, sedangkan banyak banget high heels di toko sepatu yang menurut gue tuh keren-keren banget! Tapi sudahlah… meskipun demikian, gue tetep cinta banget kok, sama kaki panjang gue ini, hehehehe.

Sekian blog nggak penting gue hari ini. Now I’m going back to work 😉

Advertisements

5 Responses to "5 Hal Yang Bisa Bikin Gue Iri"

Hihihi, aku sukaaaaak baca tulisan2 ringan kayak gini mbak.

Pokoke, love your blog dah!

Hehehe, thank you! 🙂

wah skrg tingginya brp mbak?
pernah ga ketemu cwe yg lebih tinggi dari mbak?

Hi…

Sekitar 175 kayaknya. Ada sih, yang lebih tinggi. Biasanya cewek-cewek bule.

wah keren bgt ya 175cm.. apalagi kalo pake heels 10cm 😀
paling tinggi pernah pk heels brp centi mbak?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

My Blog Counter

  • 988,495 visits since May 2011

My Blog Categories

My Blog Archives

Click here to read my tweets…

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.

Click the pictures below to visit my Instagram...

From classmates to travelmates! Been friends since we were only 15 years old! Met them up today and we’ve made a lot of plans for our coming trips. Let’s make it happen!
I don’t know why but I couldn’t seem to get any new outfit for Lebaran this year. I went to three shopping malls but then I went home with empty hands. So here I am... wearing one old dress I bought a couple years ago. Today before Eid prayer was begun, I saw something that made me smile. I instantly knew that I’ve had something way more important than a new dress for myself. I’d be happy if I had a new dress, but I’m still perfectly happy even without any of it. God has been incredibly kind to me and Ramadhan this year couldn’t be more miraculous to me. I am full of flaws, but I’ve had way more than enough, and I couldn’t ask for more. Eid mubarak and please do forgive me for all the wrong said and done. Let’s celebrate this holly day as the new beginning for each and everyone of us. Love - Riffa.
Arfa, my very first nephew, is turning six today! Just two days ago, he told me, “Aunty, when I grow up, I want to be vey rich so that I can buy for you anything you want!” He’s lovable, isn’t he? It never ceases to amaze me to see all the new things he learned, said, and did in the past 6 years. He’s growing up so fast and I can’t be prouder of him! Happy birthday, Arfa! Wish you’ll always be a loving kid and may Allah always bless you in every step of the way. So much love - your proud Aunty ❤️

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

About Me

What my blog is all about? It's all about my life; my very own fairy tale, that I would love to share. This is my story, my ups and downs, it's a journey to remember.

Advertisements
%d bloggers like this: