A journey to remember

Unconditional Happiness

Posted on: February 14, 2016

Pernah dengar istilah unconditional love a.k.a cinta tanpa syarat? Kita harus bisa mencintai orang lain dengan tulus tanpa banyak syarat dia harus begini dan dia harus begitu. Nah, gue juga punya istilah ala gue sendiri: unconditional happiness a.k.a kebahagiaan tanpa syarat. Nggak perlu tunggu ini dan tunggu itu hanya untuk bisa ngerasa bahagia.

Dan hari ini, gue kembali membuktikan kalo gue benar bisa tetap hidup bahagia tanpa banyak syarat ini dan itu. Today, I could stay happy even though I didn’t get what I really want to have in this particular day: a Valentine date.

Sebelum gue teruskan, maafย banget ya, buat teman-teman yang tidak merayakan Valentine… I really really respect your point of view. Tapi menurut gue, kalaupun ada yang salah dari perayaan Valentine, yang salah itu prilaku orangnya, bukan event-nya. It’s debatable, I know… but please let us just agree to disagree, okay? ๐Ÿ˜‰

Back to the blog… what makes me feelย happy apart fromย just staying at home all alone all day long? It’s just those simple things in life!

Dimulai dengan nyobain restoran dim sum baru yang rasanya enak banget! Pesan antar pakai Klikeat!

Lalu nonton film dan serial TV kesukaan sambil duduk bersandar di atas tempat tidur, berselimut hangat diiringi suara rintik hujan…

Nulis satu lagi judul blog yang bikin gue bangga banget sama diri gue sendiri, hehehehe… Please pardon my narcissism, ok! ๐Ÿ˜‰

Dapat satu lagi commentย di blog yang bikin gue ngerasa senang dan puas dengan blog gue yang hanya ala kadarnya ini…

Dapat kiriman video lucu dari salah satu sahabat yang disertai caption, “Maybe this is the reason why your crush didn’t ask you out today, hahahaha.” And it really made me laugh outloud ๐Ÿ˜€

Kemudian bertukar comment agak-agak flirtyย di Path sama sahabat gue yang lainnya… Comment yang bikin gue berpikir, “It looks like I’m a flirting expert! Tapi giliran ngomong sama gebetan, gue speechless berat!”

Dan diakhiri dengan bikin tulisan tentang unconditional happinessย iniย yang udah bikin gue jadi senyum-senyum sendiri! ๐Ÿ˜‰

See? I’m home alone today, but I’m not lonely at all. I would be very happy if I had a candle light dinner tonight or maybe just a casual lunch would do, but even without it all, I’m okay too. I want to be able to stay happy in all conditions in life, that’s why I mentioned this as an ‘unconditional happiness’, get it now? ๐Ÿ™‚

At the end of the day, love is not only about your crush, boyfriend, fiance, or husband. I love my families, my friends, my career, my comfort home, my hobbies, my life! And I think, that’s Valentine is all about: a reminder on how grateful I am for being able to love this much!

So guys… merayakan atau tidak merayakan Valentine, gue sungguh berharap semoga hidup kita selalu dilingkupi kasih sayang dan kebahagiaan, bahkan dalam kondisi terburuk sekalipun.

Have a lovely life, everyone! And please, be happy unconditionally! ๐Ÿ™‚

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

My Blog Counter

  • 898,428 visits since May 2011

My Blog Categories

My Blog Archives

Click the pictures below to visit my Instagram...

The beauty of diversity. I'm glad that I met them along my career path at Lazada. Just a little help like this could mean everything to me and The Lens Story. Many thanks! โค๏ธ
๐Ÿ“ท: @thelenstory ๐Ÿ‘š: @adidaswomen ๐Ÿ‘•: @nike 
#friends #friendshipgoals #diversity #photography #photooftheday #canon #snapseed #thelenstory Find someone who loves you properly.
The one who never intentionally let you wait for him.
The one who never makes you have to wonder how he truly feels about you.
The one who will definitely catch you and hold you tight as you fall for him.
The one who gives you all he has to be a better man, to fix what goes wrong, to fight for you and to never let you go.
You are too old for another Mr. Wrong, reward yourself with the right one.
Love yourself enough to leave your past, you deserve better.
๐Ÿ“ท: @thelenstory
๐Ÿ’„: @yuficarolin.mua
๐Ÿ‘—: @calla.atelier
๐Ÿ‘ : @charleskeithofficial 
#love #life #quote #photography #photooftheday #thelenstory I'm not perfect. I make mistakes. I do the things I'm not proud of. I give up, sometimes. I hurt people, mostly the ones that I actually care about. I have a lot of flaws, but at least, I'm trying hard to be a better person. I'm no saint nor angel, but I'm not a pure evil either. I'm simply a human who is trying to be the very best that I can be. I'll never stop learning, until my very last breath.
๐Ÿ“ท @thelenstory
๐Ÿ’„ @yuficarolin.mua
๐Ÿ‘— @calla.atelier
๐Ÿ‘  @charleskeithofficial
#photooftheday #beauty #photography #quote #thelenstory

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

About Me

What my blog is all about? It's all about my life; my very own fairy tale, that I would love to share. This is my story, my ups and downs, it's a journey to remember.

%d bloggers like this: