A journey to remember

My 2016 Resolutions

Posted on: January 2, 2016

Sebetulnya, isi wishlist gue masih belum banyak berubah dari tahun-tahun sebelumnya, secara masih banyak wishes yang belum terpenuhi hingga saat ini. Tapi kemudian, gue teringat tekad gue pada saat malam tahun baru kemarin; tahun 2016 ini harus menjadi “the year of changes“. Bukan tahun yang “membawa” perubahan, tapi lebih tahun di mana gue “melakukan” perubahan-perubahan dalam diri gue sendiri.

Perubahan dalam hal apa saja? Berikut ini daftar resolusi gue!

.

Friendship

Semakin ke sini, semakin gue menyadari mempertahankan persahabatan itu tidak semudah kelihatannya. I’ve made a lot of new friends, but not so much of new best friends. Kemudian salah satu teman baik gue di kantor sebelumnya bilang begini, “Ya udah, resolusi 2016 gue, kita harus ketemuan minimal setahun 3 kali.”

And I agreed with him. Not only this one particular guy, but I will also do it to all other best friends of mine. We’ve put a lot of efforts to make these friendships happen, and we still need to put a lot more efforts to keep it last. 

.

Career

Si bos bule sering banget kasih gue julukan “grumpy“. Terakhir dia bilang, gue harus lebih bersemangat kalo ditanya “apa kabar”. Setelah gue pikir-pikir, ada benarnya juga. There’s one girl in my team who has such a positive vibe and I like her for that. So maybe, it’s a good thing to try, isn’t it?

Lalu satu hal lagi: gue pengen banget ganti strategi gue saat menghadapi difficult people. Negur mereka dengan emosi hanya akan jadi seperti creating a drama.  Gue belum tau harus berubah seperti apa persisnya, yang jelas, gue pengen kelihatan lebih cool aja gitu. If they act like a kid, then I’m the one who should act like a grown up. 

.

Love Life

Gue sering banget bilang begini di blog gue ini, “If he wants you, he will make it clear. He will make an effort to make it happen.” Tapi kenyataannya, praktek memang tidak semudah teorinya. Sulit untuk enggak jadi galau sendiri hanya karena sibuk menebak-nebak dan mempertanyakan isi hati si gebetan.

TAPI, tahun ini gue harus mengubah hal tersebut dari diri gue sendiri. Selama masih belum pasti, enggak usah dibawa serius! Boleh iseng-iseng godain dia kalo suasana sedang mendukung, tapi jangan sampai dibawa perasaan! Mau stay cool karena enggak jago flirting juga sebetulnya sah-sah aja kalo buat perempuan, secara flirting is not supposed to be our job, hehehe. Lalu kalau orangnya sedang tidak ada, jangan terus menerus dipikirkan! Keep yourself busy, keep having fun, AND the most important thing, keep your cab lights ON!

.

 2016… let’s rock!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

My Blog Counter

  • 899,829 visits since May 2011

My Blog Categories

My Blog Archives

Click here to read my tweets…

Click the pictures below to visit my Instagram...

The beauty of diversity. I'm glad that I met them along my career path at Lazada. Just a little help like this could mean everything to me and The Lens Story. Many thanks! ❤️
📷: @thelenstory 👚: @adidaswomen 👕: @nike 
#friends #friendshipgoals #diversity #photography #photooftheday #canon #snapseed #thelenstory Find someone who loves you properly.
The one who never intentionally let you wait for him.
The one who never makes you have to wonder how he truly feels about you.
The one who will definitely catch you and hold you tight as you fall for him.
The one who gives you all he has to be a better man, to fix what goes wrong, to fight for you and to never let you go.
You are too old for another Mr. Wrong, reward yourself with the right one.
Love yourself enough to leave your past, you deserve better.
📷: @thelenstory
💄: @yuficarolin.mua
👗: @calla.atelier
👠: @charleskeithofficial 
#love #life #quote #photography #photooftheday #thelenstory I'm not perfect. I make mistakes. I do the things I'm not proud of. I give up, sometimes. I hurt people, mostly the ones that I actually care about. I have a lot of flaws, but at least, I'm trying hard to be a better person. I'm no saint nor angel, but I'm not a pure evil either. I'm simply a human who is trying to be the very best that I can be. I'll never stop learning, until my very last breath.
📷 @thelenstory
💄 @yuficarolin.mua
👗 @calla.atelier
👠 @charleskeithofficial
#photooftheday #beauty #photography #quote #thelenstory

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

About Me

What my blog is all about? It's all about my life; my very own fairy tale, that I would love to share. This is my story, my ups and downs, it's a journey to remember.

%d bloggers like this: