A journey to remember

My Bangkok Trip Itinerary

Posted on: May 18, 2013

It’s official now… my next destination will be: Bangkok. Berikut ini itinerary gue selama 4 hari 3 malam di Bangkok nanti:

First day

  1. First thing to do in Bangkok: shopping! Tujuan pertama gue: MBK yang letaknya persis sebelahan sama hotel gue;
  2. Acara belanja selanjutnya: Asiatique Riverfront. Di sini banyak butik-butik mungil yang menjual barang-barang yang sifatnya eksklusif. Gue udah list down nama toko yang pengen gue datengin di mall ini. Lalu saat matahari terbenam, gue mau cobain naik ferris wheel-nya juga aah;
  3. Masih di area Asiatique, gue mau nonton Calypso ladyboy show. Gue suka banget nonton show sejenis di Phuket dan penasaran pengen nonton yang satu ini juga. Semoga bakalan sama lucunya dengan Simon Cabaret Phuket;

Second Day

  1. After breakfast in the hotel, gue akan langsung melangkahkan kaki ke Siam Discovery Mall;
  2. Masih di Siam Discovery, gue mau mampir ke Madame Tussauds. I had a great time in Madame Tussauds Hongkong and I wish to have the such a day in Bangkok;
  3. Pindah ke mall Siam Paragon… Kalo di sini sih, gue banyakan cuma window shopping aja kali yaa. Soalnya ini tipe mall model Pacific Place gitu deh… Paling nanti di sini gue mau numpang makan siang di foodcourt-nya yang terkenal luas banget itu, sekalian cari-cari hadiah mainan buat ponakan gue. Katanya siih, banyak pilihan mainan lucu di tempat ini;
  4. Belanja ke Platinum fashion mall. Baju-baju di sini terkenal murah meriah, bisa ditawar, cocok buat oleh-oleh, plus, ukuran bajunya keci-kecil. Jadi cocok lah buat ukuran badan gue, hehehehe; dan
  5. Nonton Siam Niramit. Supaya lebih menyenangkan, ceritanya gue mau booking VIP seat, gaya kan, hehehehe.

Third Day

  1. Hari ini gue mau mengunjungi The Grand Palace, Wat Pho, dan Wat Arun. Paling cuma foto-foto sebentar karena gue bukan tipe orang yang seneng liburan di tempat-tempat budaya atau keagaamaan kayak gini;
  2. Abis itu gue mau balik ke mall terfavorit gue di Bangkok. Jadi di hari terakhir jalan-jalan gue ini, gue akan balik lagi entah ke MBK, Platinum, atau Siam Paragon, manapun yang paling gue sukai saat berkunjung ke sana; dan
  3. Malam terakhir gue di Bangkok… gue mau nyobain dinner on cruise! Kayaknya keren aja gitu… makan malam di atas cruise yang berlayar menyuri Chao Praya river… Dan yang paling gue nanti-nantikan: berfoto dengan latar belakang The Grand Palace dan Wat Arun di malam hari! Semoga gue berhasil dapet gambar yang kerenn, hehehehe.
Advertisements
Tags:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

My Blog Counter

  • 988,495 visits since May 2011

My Blog Categories

My Blog Archives

Click here to read my tweets…

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.

Click the pictures below to visit my Instagram...

From classmates to travelmates! Been friends since we were only 15 years old! Met them up today and we’ve made a lot of plans for our coming trips. Let’s make it happen!
I don’t know why but I couldn’t seem to get any new outfit for Lebaran this year. I went to three shopping malls but then I went home with empty hands. So here I am... wearing one old dress I bought a couple years ago. Today before Eid prayer was begun, I saw something that made me smile. I instantly knew that I’ve had something way more important than a new dress for myself. I’d be happy if I had a new dress, but I’m still perfectly happy even without any of it. God has been incredibly kind to me and Ramadhan this year couldn’t be more miraculous to me. I am full of flaws, but I’ve had way more than enough, and I couldn’t ask for more. Eid mubarak and please do forgive me for all the wrong said and done. Let’s celebrate this holly day as the new beginning for each and everyone of us. Love - Riffa.
Arfa, my very first nephew, is turning six today! Just two days ago, he told me, “Aunty, when I grow up, I want to be vey rich so that I can buy for you anything you want!” He’s lovable, isn’t he? It never ceases to amaze me to see all the new things he learned, said, and did in the past 6 years. He’s growing up so fast and I can’t be prouder of him! Happy birthday, Arfa! Wish you’ll always be a loving kid and may Allah always bless you in every step of the way. So much love - your proud Aunty ❤️

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

About Me

What my blog is all about? It's all about my life; my very own fairy tale, that I would love to share. This is my story, my ups and downs, it's a journey to remember.

Advertisements
%d bloggers like this: