A journey to remember

Waduh, Susahnya…

Posted on: June 8, 2006

Gue udah muter-muter plus panas-panasan di tiga tempat penyewaan novel di BiNus tapi nggak dapet juga! Judul novelnya kalo nggak salah judulnya Norwegian Woods, yang ngarang orang Jepang tapi gue lupa namanya. MASALAHNYA kalo beli harganya mahal, padahal lagi banyak must buy items nih… Ugh, gue udah penasaran banget pengen baca tuh novel. Abis katanya tuh novel keren banget sih… Tapi ada bagusnya juga nggak nemuin novel itu. Jangan aja gara-gara baca novel gue jadi nggak belajar; mo UAS bo… Belum lagi tugas kuliah nggak ada abis-abisnya. Arrkh, nggak sabar pengen liburan! Enaknya yang udah selesai UAS…

Advertisements

1 Response to "Waduh, Susahnya…"

cari aje di internet pe,,,
belinye pake kreditkart,,,
bokap kan punya,,,pinjemaje kreditkardnye,,,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

My Blog Counter

  • 1,000,279 visits since May 2011

My Blog Categories

My Blog Archives

Click here to read my tweets…

  • It feels like God is trying to tell me, โ€œWait... and see.โ€ 3 weeks ago

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

About Me

What my blog is all about? It's all about my life; my very own fairy tale, that I would love to share. This is my story, my ups and downs, it's a journey to remember.

Advertisements
%d bloggers like this: