A journey to remember

How do I Know that I Like Someone New?

Posted on: May 16, 2015

Belum lama ini, gue mengajukan pertanyaan sederhana ke salah satu teman gue, “How do you know that you like this guy?” Pertanyaan yang kemudian, diam-diam gue tanyakan pada diri gue sendiri. Bagaiamana dengan diri gue sendiri? Bagaimana gue bisa tahu bahwa gue suka sama seseorang?

Jika pertannyaan yang sama diajukan kepada gue, berikut ini jawaban gue:

  1. Gejala paling awal: gue jadi sering mikirin dia;
  2. Gue mulai nervous kalo ada dia. Hal-hal yang bisa dengan mudah gue lakukan dengan orang lain, seperti say hi duluan, akan jadi terasa lebih sulit dan bikin nervous;
  3. Gue jadi bersemangat kalo tahu akan ketemu sama dia;
  4. Gue mulai penasaran sama cewek-cewek di sekitar dia. Itu pacarnya bukan ya? Giliran bukan cowok yang gue suka, belum tentu gue tahu mereka itu single atau taken…
  5. I will be very curious when he’s not around. Mesti nahan-nahan diri buat enggak tanya-tanya ke orang lain, “Dia di mana ya?”
  6. His opinion does matter to me. Gue jadi suka berpikiran, “What will he think if I wear this dress?” atau “What will he think if say this or do that?”
  7. Dia jadi kelihatan lebih lucu di mata gue. Jokes yang nggak lucu-lucu banget aja bisa bikin gue sampe senyum-senyum sendiri!
  8. Tahap terakhir di mana gue paling yakin kalo gue suka sama seseorang adalah saat mulai terlintas di benak gue, “How does it feel to be his girlfriend?”

And what about you? How do you know that you’re in like with someone new?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

My Blog Counter

  • 869,691 visits since May 2011

My Blog Categories

My Blog Archives

Click the pictures below to visit my Instagram...

Stressed out all day with tons of things at work and then I got a CD delivered from Bali! It instantly made my day!
Hard Rock photography team has really done a great job! The photographer captured just the right moments in her shoots. I love to see how I genuinely smiled in this picture. Oh yeah, the size of my smile can really tell how happy I am at that very moment!
And did you know what made me happy that day? I was happy knowing that no matter how things could go wrong, I still knew how to fix it and went back to have some (more) fun again.
#throwback #photooftheday #bestoftheday #bestday #portrait #pool #summer #hardrock #bali One fine morning in Bali.
#friends #holiday #bali #summer #hardrock #pool #photooftheday #bestoftheday The secret of 15 years friendship: don't be angry at the same time 😂
#bestfriend #bestfriendgoals #throwback #travel #vacation #bali #summer #pool #hardrock #photooftheday

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

About Me

What my blog is all about? It's all about my life; my very own fairy tale, that I would love to share. This is my story, my ups and downs, it's a journey to remember.

%d bloggers like this: