A journey to remember

10 Gifts I Want for My Birthday

Posted on: November 9, 2013

Berhubung sebentar lagi gue mau ultah, gue mau bikin list daftar barang yang gue pegenin buat kado ultah tahun ini. Kali aja keluarga dan temen-temen gue kebetulan baca lalu mereka berinisiatif buat beliin gue barang-barang ini, hehehehe.

  1. Dompet baru… pengennya warna hitam. Dua dompet yang gue pakai tahun ini cuma gue pake beberapa bulan saja karena warnanya cepat kelihatan kotor. Jadi mendingan beliin warna hitam;
  2. Aroma therapy-nya The Body Shop, beliin yang aromanya paling lembut. Jangan cuma beli refill-nya doang yah, sama botol dan kayu-kayunya juga, hehehehe;
  3. Casing lucu buat iPhone 5, atau Gemini, atau Notes 10.1 gue. Gue ini kan semacam collector casing hp yang lucu-lucu 😀
  4. Kalo perlu sekalian beliin gue tablet baru, yang lama udah lecet-lecet, hehehehe. P.s.: I love iPhone, but I’m not an iPad big fan. Beliin gue Android aja ok, minimal 10.1 inchi… (seolah bakal beneran ada yang beliin gue kado semahal ini, hehehehe);
  5. I’m a bag collector too. Lagi pengen beli Furla dan Bonia, tapi merk lain juga boleh deh. Kalo bisa warnanya putih dan bahannya nggak gampang kotor;
  6.  Syal rajut yang hangat… kalo perlu satu set sama gloves-nya, buat Japan trip awal tahun depan;
  7. Spring coat, yang modelnya pake pita ikat di pinggang dan bagian bawahnya agak mengembang. Waktu kapan itu nemuin model ini di Max Mara PS, tapi nggak berani masuk takut harganya kemahalan, huhuhuhu;
  8. Kalo perlu sekalian sama tiket pesawat buat liburan tahun depan, hohohoho. Kalo tiket Jepang udah beli, tapi rencananya pengen balik lagi ke Phuket. Jadi beliin tiket pesawat Jakarta-Phuket PP aja ok…
  9. New digital camera… pengen beli EOS M. Beliin yang warna putih yah!
  10. Peak season udah mulai… bakal lebih sering pake kacamata daripada softlens. Jadi pengen punya kacamata baru… kemaren nemu kacamata Dior di Melawai, kayaknya keren, hohohoho.

Abis bikin list ini… gue malah stres. 10 hal di atas bisa jadi sebetulnya shopping list gue sendiri. Padahal gue sedang berniat buat belajar berhemat! Apartemen udah mau kebangun dan belum ada cukup duit buat ngedekor plus beli-beli perabotnya! Fufufufu… Makanya, kalo ada yang bantu beliin 10 benda itu buat kado ultah gue, waah, gue bakal terbantu dan berterima kasih sekali, hahahaha.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

My Blog Counter

  • 909,066 visits since May 2011

My Blog Categories

My Blog Archives

Click here to read my tweets…

  • It's not about destroying the one you hate, it's about saving the one you love. ❤️ #starwars 7 hours ago

Click the pictures below to visit my Instagram...

I went out with my team at Lazada today and as we always do, we had a lot of fun. I laughed out lout my stomach hurt! It was no lie when I told my team that they were the best team that I had ever had.
It's being said that if you work somewhere long enough, just being there will eventually leave scars in your heart. That can be true, but my team, they have been my healer.
I refuse to remember the angers, the long nights, the exhaustions and the pain; I prefer to remember the wonderful people I met along the way.
Tonight, I looked at each and everyone in my team and I knew that moment would pass me by. Things just would never be the same again. But that's okay! I'll carry this memory as the greatest treasure I had in my four years with Lazada.
It's two weeks before I go, let's make the most of it!
#lazada #team #thought #photooftheday #iphone7plus The beauty of diversity. I'm glad that I met them along my career path at Lazada. Just a little help like this could mean everything to me and The Lens Story. Many thanks! ❤️
📷: @thelenstory 👚: @adidaswomen 👕: @nike 
#friends #friendshipgoals #diversity #photography #photooftheday #canon #snapseed #thelenstory Find someone who loves you properly.
The one who never intentionally let you wait for him.
The one who never makes you have to wonder how he truly feels about you.
The one who will definitely catch you and hold you tight as you fall for him.
The one who gives you all he has to be a better man, to fix what goes wrong, to fight for you and to never let you go.
You are too old for another Mr. Wrong, reward yourself with the right one.
Love yourself enough to leave your past, you deserve better.
📷: @thelenstory
💄: @yuficarolin.mua
👗: @calla.atelier
👠: @charleskeithofficial 
#love #life #quote #photography #photooftheday #thelenstory

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

About Me

What my blog is all about? It's all about my life; my very own fairy tale, that I would love to share. This is my story, my ups and downs, it's a journey to remember.

%d bloggers like this: